Межународный | Дорожный контроль

Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Кабинет министров Украины внес изменения в ПДД
(1 чел.) (1) гость
Обсуждаем ГАИ

ТЕМА: Кабинет министров Украины внес изменения в ПДД

Кабинет министров Украины внес изменения в ПДД 2 года назад #239

Кабинет министров Украины внес изменения в Правила дорожного движения в части скоростных ограничений.

Так, изменениями к ПДД предусмотрено, что в населенных пунктах движение транспортных средств позволяется со скоростью 70 км/ч, в населенных пунктах на дорогах, которые имеют шесть и больше полос в обоих направлениях, - 80 км/ч, в населенных пунктах на дорогах, которые имеют шесть и больше полос в обоих направлениях движения и установлен бетонный или другой отбойник - 90 км/ч.

Транспортным средствам (кроме автобусов, микроавтобусов, грузовых автомобилей и авто, которым руководят водители со стажем до 2 лет) на автомагистралях позволяется движение со скоростью 130 км/ч, на других дорогах вне пределов населенных пунктов - 110 км/ч, на дорогах, которые проходят через населенные пункты, обозначенные знаком 5.47 (синий знак, начало населенного пункта) - 90 км/ч.

Как отметил глава правительства , дополнительные ограничения скорости движения могут быть установлены исключительно при проведении дорожных работ.

Постановлениям также запрещается проведение контроля технического состояния транспортных средств между периодическими техническими осмотрами.
  • Ковбой
  • Вне сайта
  • Добрый Авто Админ
  • Постов: 33

Re:Кабинет министров Украины внес изменения в ПДД 1 год, 12 мес. назад #249

Но новые правила еще не вступили в силу)
  • gpas
  • Вне сайта
  • Любопытный
  • Постов: 4
Мы за честный бизнес!

самые смешные анекдоты 1 год, 11 мес. назад #270

empty"/nnсамые смешные анекдоты
Давайте в этой теме публиковать самые на ваш взгляд смешные анекдоты

В связи с тем, что после снятия мигалок с депутатских машин бардак на
дорогах стал только больше, МВД планирует очередную акцию по обвинению в
пробках водителей летающих тарелок.

Пора бы все-таки заменить наконец актрису, озвучивающую Хрюшу с 63го
года. А то, судя по голосу, пьет Хрюша все больше и больше.

На таможне:
- Национальность?
- Не грузин!

Интересно, АвтоВАЗу, кто-нибудь сказал, что подушки безопасности надо
делать не из дерева и металла?

Правительство России перешло к крайним мерам борьбы с Грузией. Теперь из
русского алфавита уберут букву "Г".

Анатолий Чубайс объявил о дополнительной эмиссии ваучеров для
иностранных инвесторов.

Бабушка Ефросинья. Трейдер в 12-том поколении Поднимет за год 300%.
Гарантия 500%. Отворот лосей. Заговор индексов. Аналитика по ладони, на
кофейной гуще и волнам Эллиота.

это номер 555555?
да.
Офуеть!!!

Это номер 342365?
нет. Это 342366.
Ну, позовите Васю всеравно близко!

Один программист другому:
— Представь, что у тебя есть 1000 рублей, или… для круглого счета, давай лучше 1024 рубля…

Продолжаем тему анекдотов ...
  • Любопытный
Последнее редактирование: 1 год, 11 мес. назад от Ковбой.

Гаишники Бердянска выложили на Ютуб всю правду 1 год, 9 мес. назад #282

Гаишники Бердянска выложили на Ютуб всю правду о плане на протоколы:
"На записи командир ГАИ г.Бердянска с диктует "ПЛАН" ГАИшникам,без которого они не сменяться.Хотя в СМИ говорят,что "ПЛАНа" уже нет давно.Декабрь 2010г"
  • assercE
  • Вне сайта
  • Любопытный
  • Постов: 2
Последнее редактирование: 1 год, 9 мес. назад от Ковбой.

правда 1 год, 9 мес. назад #298

да вот она правда ... завтра скажут что вы все не так поняли это шутка сделанная специально для провокаторов из ДК да гаеру спасибо шо не побоялся правду выложить ...
моя милиция меня бережет
сначала посадит, потом стережет
  • glineuple
  • Вне сайта
  • Любопытный

Подарки любимым 1 год, 9 мес. назад #299

777
  • glineuple
  • Вне сайта
  • Любопытный

Одноклассники ru поиск 1 год, 9 мес. назад #302

Новые анонимайзеры для одноклассников
Одноклассники в контакте зарегистрироваться
В контакте хочу секса
Секс одноклассники волгоград
Маи одноклассники
  • isobselserurN
  • Вне сайта
  • Любопытный
  • Постов: 3

ГАИшники крутились по Дарницкому р-ну Киева 1 год, 9 мес. назад #306

В середине января 2011 года "Дорожный контроль" опубликовал материал о подставных свидетелях ГАИ, которые передвигаются по Киеву на частных автомобилях. Тогда мы пообещали опубликовать доказательства своих утверждений.

За последние два с половиной месяца "ДК" добыл достаточно фактов на основе которых мы можем утверждать - вместе с ГАИ работают частные лица, которые принимают участие в погонях и задержании автомобилистов. В частности это происходит в Дарницком районе г. Киева. Но обо всем по порядку.

15 ЯНВАРЯ 2011 ГОДА:

15 января 2011 года один из автомобилей "Дорожного контроля" был без причины остановлен экипажем ГАИ на Ладе 2109 г\н 1985. В итоге инспектора запрыгнули в машину и стали убегать. "ДК" решил проследовать за патрулем.

ГАИшники крутились по Дарницкому р-ну Киева и когда окончательно убедились, что за ними ведется преследование решили оторваться. На очередном перекрестке инспектора обошли стоящие автомобили по встречной полосе и повернули на красный свет.

"Дорожный контроль" остановился перед светофором и естественно потерял ГАИшников. Через минуту в объектив нашей камеры попала красная Шкода, которая опередила два автомобиля "ДК". Тогда мы думали что это простой автомобиль...

Примерно через 20 минут выяснилось, что Шкода ведет за нами наблюдение. А еще через 10 минут "Дорожный контроль" зафиксировал на видеокамеру, как данный автомобиль остановился возле патрулей ГАИ. Какое то время неизвестные из Шкоды о чем то общались с инспекторами.

Анализируя данную ситуацию "ДК" предположил, что на частном авто катаются работники милиции, которые в любую секунду готовы оказать "помощь". Она может выражаться в "разводе" автомобилистов на "пьянку" или на другое "правонарушение". Причем водитель может даже и не подозревать, что люди на Шкоде - подставные свидетели ГАИ.

В течение следующих двух месяцев данный автомобиль больше не попадался нам на глаза. И вот недавно, "Дорожный контроль" снова столкнулся с красной Шкодой.

29 МАРТА 2011 ГОДА:

В этот день, примерно в 10 вечера, "Дорожный контроль" всем в том же Дарницком районе заметил патрульный автомобиль ГАИ ВАЗ 2107. Мы решили проследовать за машиной чтобы посмотреть чем будут заниматься инспектора.

ГАИшники спустились к проспекту Бажана и спрятались чтобы ловить водителей на "фен". "ДК" развернулся, поставил машину сверху возле шиномонтажа и спустился к инспекторам. Когда мы подошли ближе, увидели, что на месте уже стоит еще один патруль ГАИ на Ладе 21099 и... красная Шкода!

Прикинувшись обычными пешеходами, "ДК" стал неподалеку чтобы понаблюдать за развитием событий. Несколько минут люди из Шкоды общались с инспекторами ГАИ. В какой то момент, ГАИшник махнул жезлом. После этого "подставлялы" резко сели в машину с ревом понеслись в сторону Бориспольской трассы. За ними последовали и ГАИшники на ВАЗе...

"Дорожный контроль" быстро вернулся к своему автомобилю, но догнать мы никого не смогли. Видимо, инспектора на Ладе сообщили о преследовании и Шкода вместе с ВАЗом спрятались в закоулках района.

Исходя из этого события, "ДК" пришел к выводу, что ГАИшники привлекают "подставлял" для того чтобы преследовать автомобилистов. Естественно, что инспектора на ВАЗе вряд ли смогут догнать мощный автомобиль, а вот у Шкоды есть все шансы...

Наши выводы подтвердились через четыре дня.

02 АПРЕЛЯ 2011 ГОДА:

Около полуночи мы остановились на Харьковской площади и общались с работниками ГАИ. Об этой ситуации мы опубликовали материал "Дорожный контроль убедил инспектора ГАИ работать с включенной мигалкой".

Когда "ДК" уже стал собираться, неподалеку прозвучал визг тормозов. Повернувшись в сторону шума, мы увидели автомобиль Мерседес и красную Шкоду! Сзади уже подъезжали работники ГАИ на Ладе 21099 г\н 2738. "Дорожный контроль" побежал к месту события.

Приблизившись к автомобилям, "ДК" увидел большое количество людей. Выяснилось, что общались люди из Мерседеса, работники ГАИ и "подставлялы" из Шкоды. Не вникая в суть конфликта "Дорожный контроль" быстро подошел к Шкоде и зафиксировал ее номера.

По расположению автомобилей видно, что Шкода преследовала Мерседес, а потом его подрезала став поперек. Через несколько секунд после начала съемки, "Дорожный контроль" заметили "подставлялы", которые с агрессией стали выяснять на каком основании мы снимаем их "частную собственность".

После небольшой перепалки, самый агрессивный "шкодовод" быстро стал срывать номера с автомобиля (слышно на видеозаписи). В этот момент, второй "подставляла" стал просить "ДК" войти в положение и заявил, что он "нас знает".

Отвечая на наши вопросы, человек из Шкоды заявил, что они не работники милиции и не дружинники. Объяснить почему они катаются с ГАИшниками он не смог. После этого, все сели по машинам и стали разъезжаться.

Естественно, что Шкода начала движение без номерных знаков, что является грубым нарушением ПДД, за которое предусмотрена административная ответственность. "ДК" стал стучаться в патрульный автомобиль ГАИ, чтобы инспектора составили по этому поводу протокол. Но, нас проигнорировали...

Интересно, что конфликт с Мерседесом быстро замялся. Людей отпустили и они поехали дальше. Очевидно, что инспектора "стреманулись" разводить в присутствии "Дорожного контроля".

КАК ВСЕ ПРОИСХОДИЛО СМОТРИТЕ НА ВИДЕО:

После данной видеозаписи можно точно утверждать, что ГАИ привлекает неизвестных на частном автомобиле во время несения службы. Деятели на Шкоде могут не только лжесвидетельствовать и гоняться за водителями, но и специально создавать аварийные ситуации, а потом выступать в роли жертв.

Фактически - это классические автоподставы. Только теперь, криминал тесно сотрудничает с милицией.

Из своих источников "Дорожный контроль" узнал, что на номерах АА4044ВС было зарегистрировано четыре автомобиля, которые принадлежат ООО "Медэкспресс". Предприятие расположено по адресу Харьковское шоссе 121.

Последние три года данные номера присвоены автомобилю Шкода... черного цвета!. Из этого следует, что либо наша красная Шкода ездит на "левых" номерах либо автомобиль перекрасили, но не поменяли техпаспорт.

Учитывая, что Шкода тесно сотрудничает с ГАИ, то об этих махинациях естественно известно Госавтоинспекции. Но, как обычно, за такие дела "нагибают" только простых водителей. Автоподставлял работающих на ГАИ, Законы Украины не касаются.

Дорожный контроль
  • isobselserurN
  • Вне сайта
  • Любопытный
  • Постов: 3

Такое от случилось. 1 год, 9 мес. назад #307

...Такое от случилось... Не со мной. Помог чуть чуть. По-моему кой-кого пора отстреливать потыхэсэньку... С ними по человечески, по закону. А они - "побыковать" решили... Но... Быкуй - не быкуй... А как был ОВЦОЙ - так ОВЦОЙ и останешься...

Прокурору Дніпропетровської області

Від: ***************
прож.: вул. ***************
Моб. тел.****************

ЗАЯВА.

„**” вересня 2010р., в ****, під час керування транспортним засобом ВАЗ –***** (д.н АЕ ****) мене було зупинено інспектором взводу ДПС забезпечення супроводження Управління ДАІ м. Дніпропетровська ст.. л-нтом міліції Кочевським Володимиром Леонідовичем (нагрудний знак ДН 0115) на вул. ************
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 „в” ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання працівнику ДАІ, то отримав відповідь: немає талону технічного огляду транспортного засобу. Але я його повідомив про те, що талон є, тільки його немає змоги закріпити так, щоб його було видно, і його просто не видно по тій причині, що в нижній частині скла заводське тонування, та показав йому талон техогляду. Після цього вищевказаний інспектор попросив пред’явити йому медичну картку, та ліцензійну картку на право таксомоторних перевезень. Всі документи для перевірки були надані. Після цього інспектор став світити мені в очі ліхтарем, та наказав «плюнути» та показати язика. Після цього він повідомив мене про те, що в мене в наявності ознаки сп’яніння, та наказав мені їхати з ними на медичну експертизу, перед тим доставивши автомобіль на штраф майданчик.

Я не став відмовлятися від проходження медичної експертизи, але висловив думку про те, що не обов’язково автомобіль везти на штрафмайданчик, бо згідно норм діючого законодавства в таких випадках дозволяється передавати керування автомобілем іншій особі, в якої є посвідчення водія відповідної категорії. В 13.05 я зателефонував директорові інформаційної служби, на якій я обслуговуюсь, прислати автомобіль з водієм, який би повіз мене на медичну експертизу моїм автомобілем, бо жоден нормативно правовий акт не забороняє цього робити. Але інспектор ДПС прапорщик міліції Савченко Сергій Валентинович (нагрудний знак ДН 0143), що був в одному екіпажі з Кочевським В.Л., почувши це, почав грубо розмовляти зі мною, сказав що ігнорує всі мої права. Тим часом, приблизно о 13.25 до нас підїхали керівники інформаційної служби «*******» ********* та ***************. А через деякий час біля нас зупинилося ще декілька автомобілів.(список свідків – в додатках). В їх присутності я ще раз висловив бажання їхати на медичну експертизу, але не відганяти автомобіль на штрафмайданчик. *********почав йому зачитувати норми законодавства. Але інспектори Кочевський В.Л. та Савченко С.В. почали всіх ображати та сказали що не будуть робити те, що кажуть їм «якісь гниди», та сказали, що відкриють вогонь з табельної зброї та викличуть спецпідрозділ міліції «Беркут». Після цього в усіх присутніх виникли сумніви щодо того, що це справжні працівники ДПС, і *********** зі свого мобільного телефона спробував зателефонувати на телефон довіри ДАІ, щоб перевірити – чи є взагалі такі працівники (що можна побачити з роздруківки оператора мобільного зв’язку телефона ******), але там ніхто не відповідав.
Інспектор прапорщик Савченко С. В., тим часом, склав протокол серія АЕ1 № 082087 від 12.09.10. зазначивши в ньому те, що я начеб-то відмовляюсь їхати на медичну експертизу, вилучив у мене посвідчення водія, та виписав тимчасове посвідчення на право керування. Інспектор Кочевський В. Л. привів двох людей, які мене нічого не питали, та підписали протокол у якості свідків. Я висловив бажання щоб в якості свідків залучили також тих водіїв, що зупинилися по своїй волі, яких на той час зібралося близько 10 чоловік. Але, інспектор Савченко С. В. сказав, що якщо я буду «дуже грамотним» - то мене затримають, та відвезуть у Самарський РВ за те, що я начеб-то виявляю супротив працівникам міліції. Я йому відповів, що він має робити те, що передбачено законодавством (стаття 19 Конституції України). Після цього прапорщик Савченко С.В. одів на мене наручники, сів в мій автомобіль та зробив спробу запустити двигун, але - неумисно зламав замок запалювання. (акт прийому – передачі автомобіля на штрафмайданчик). Після цього інспектори завели автомобіль з буксира за допомогою службового автомобіля «Фольксваген Пассат» д.н. 1136 (що заборонено робити за технічними умовами, бо може вийти з ладу механізм ГРМ, та КСУД на тому автомобілі, що буксирують), та доставили його на штрафмайданчик о 13.45 без мого дозволу. Мене самого вони відвезли не на медичну експертизу, а в Самарський РВ, в який ми приїхали приблизно в 14.30. Приблизно годину інспектори складали рапорти, а працівники РВ не зрозуміли, чому інспектори ДПС привезли мене в райвідділ. Після того, як працівники ДПС поїхали, працівники РВ опитали мене, та відпустили приблизно о 16.00, не зрозумівши дій інспекторів Кочевського В.Л. і Савченко С.В. При цьому – я зазначав, що мені необхідно пройти медичну експертизу, а інспектори ДПС своїми злочинними діями не дали змогу цього зробити мені, навмисно гаючи час.
Після цього, я наскільки це було можливо (був День Міста, дороги перекриті, по дорогам не перекритим – затори), швидко поїхав на медичну експертизу з метою самостійно її пройти, щоб довести, що не був у стані сп’яніння. Результати експертизи свідчать про відсутність у мене стану сп’яніння.

Стаття 288 ч.3 КУпАП прямо передбачає право особи оскаржити до вищестоящого органу (вищестоящій посадовій особі) постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними, а протокол від 12.09.2010р серія АЕ1 № 082087 складенним злочинно, таким чином, який не відповідає нормам КУпАП та порушує мої права з наступних причин:
1. Постанова КМУ від 17 грудня 2008 р. N 1103 «Про затвердження Порядку направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду» чітко визначає порядок процедури проведення огляду, який працівниками ДПС Савченко та Кочевським не було дотримано. В Постанові зазначено:
…3. Огляд проводиться: уповноваженою особою Державтоінспекції на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціальних технічних засобів, дозволених до застосування МОЗ і Держспоживстандартом;
лікарем закладу охорони здоров'я (в сільській місцевості за відсутності лікаря - фельдшером фельдшерсько-акушерського пункту, який пройшов спеціальну підготовку).
Наказ МВС № 111 від 27.03.2009 «Про затвердження Інструкції з питань діяльності
підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС» теж чітко визначає дії працівників ДПС
16. Дії працівників підрозділів ДПС при порушенні учасником дорожнього руху вимог ПДР: …16.1.6. Використовує спеціальні технічні засоби (у тому числі засоби тест-контролю), дозволені до застосування МОЗ і Держспоживстандартом, на місці зупинки транспортного засобу для огляду водіїв, щодо яких є підстави вважати, що вони перебувають у стані сп'яніння…
Тобто – огляд повинен був проведений працівниками ДПС з використанням спеціальних технічних засобів, дозволених до застосування МОЗ і Держспоживстандартом. Ніяких інших методів таких, як «плюнь», «покажи язика» ця інструкція не передбачає.
Це означає, що інспектори не проводили огляду, як такового. Також – це свідчить про те, що працівники ДПС віддавали явно злочинні розпорядження, які принижували мою гідність.
По-друге: всі процедури проводилися без свідків, наявність яких передбачає Постанова.: … 4. Огляд на місці зупинки транспортного засобу проводиться у присутності двох свідків. Не можуть бути залучені як свідки працівники міліції або особи, щодо неупередженості яких є сумніви.

2. Працівники ДПС грубо порушили мої права, написавши в протоколі про те, що я відмовляюсь їхати на медичну експертизу. Я сказав, що згоден пройти медекспертизу, але не згоден з тим, що мій автомобіль потрібно доставляти на штрафмайданчик. Про це можуть свідчити як мінімум п’ятеро свідків, які перебували на той час поряд. (список свідків – в кінці заяви) – в наявності є більше свідків, і якщо буде доцільно слідству – їх можна буде залучити.
Постанова КМУ від 17 грудня 2008 р. N 1102 «Про затвердження Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках
і стоянках» визначає лише один випадок, у якому транспортний засіб доставляється на штраф майданчик – у тому разі, якщо він створює значні перешкоди дорожньому руху.
… 2. Тимчасове затримання транспортного засобу уповноваженою особою Державтоінспекції проводиться у випадках, передбачених статтею 265-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення , зокрема у разі, коли неможливо усунути причину затримання на місці виявлення адміністративного правопорушення, і передбачає примусове припинення використання такого транспортного засобу шляхом його блокування за допомогою технічних пристроїв або доставлення на спеціальний майданчик чи стоянку, якщо транспортний засіб створює значні перешкоди дорожньому руху.

Таким чином – я мав повне право вибору яким чином і де буде зберігатися мій автомобіль, крім того – я мав право дозволити їхати на своєму автомобілі тій особі, якій би вважав за потрібне, бо стаття 41 Конституції зазначає: Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності. Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.
Але інспектори проігнорували це право, самостійно, без мого дозволу вилучивши мій автомобіль, чим фактично скоїли злочин, передбачений ст.289 ч.2 КК України.

3. Працівники ДПС внесли у протокол завідомо неправдиві відомості, написавши в протоколі що я, начеб-то відмовився від експертизи – що є неправдою. Цей факт підтверджує наявність більше десяти свідків. Цією дією вони фактично скоїли злочин, передбачений ст.366 ч.1 КК України.

4. Працівники ДПС провели моє затримання із застосуванням спецзасобу – наручників.
Інспектори в усній формі мотивували моє затримання тим, що я виявляю непокору працівникам міліції. Але закон «Про міліцію» чітко визначає випадок, коли використовуються спецзасоби – тоді, коли затриманий виявляє небезпеку. Але я ніяк не виявляв небезпеки суспільству та непокору працівникам міліції, про що свідчить те, що мені в Самарському РВ не було пред’явлено ніяких обвинувачень. Крім того, я не виявляв небезпеку для присутніх. Про це свідчить відеозапис моменту мого затримання, та свідки. Крім того – не було складено протокола мого затримання, що передбачено ст..261 КУпАП. Крім того, в ст..260 КУпАП зазначений перелік випадків, коли може бути проведено адміністративне затримання. Отже – жодної з підстав проводити адміністративне затримання – не було. Стаття 12 Закона України «Про міліцію» вбачає: …Про застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів, вогнепальної зброї, а також про будь-які ушкодження або смерть, які спричинені особі внаслідок застосування працівником міліції заходів фізичного впливу, спеціальних засобів, вогнепальної зброї, працівник міліції негайно та письмово доводить до відома безпосереднього начальника для сповіщення прокуророві… Але, як видно – ніхто рапортів не складав, прокурора до відома не ставив.
Протягом всього часу затримання я був безпідставно позбавлений волі, права на свободу і особисту недоторканість, та права володіння та користування своею власністью (автомобілем).Таким чином, працівники ДПС Кочевський В.Л. та Савченко С.В. скоїли злочини, передбачені ст.364 ч.3.та ст. 371 ч.1 , ст. 146 ч.1 КК України. З іншого боку, допущення керівництвом відповідного підрозділу ДАІ таких порушень з боку працівників останнього, є службовою недбалістю, що утворює склад злочину, передбаченого ст.367 ч.1 КК України.

5. Під час мого затримання я висловив інспекторам своє бажання реалізувати своє право на захист, гарантоване ст..59 Конституції. Данне право є непорушним та не може бути обмежено. Але інспектори в грубій формі відказали мені в реалізації мого права.

6. Стаття 268 КУпАП вказує, що особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі, - що було порушено при моєму затриманні.

7. При викраденні мого автомобіля працівник ДПС Савченко С.В. пошкодив в ньому замок запалювання, чим скоїв злочин, передбачений ст. 194 ч.1КК України.

8. Інспектор Савченко С.В. безпідставно, а отже - незаконно вилучив моє посвідчення на право керування автомобілем, бо законодавством передбачено вилучення посвідчення лише у тому разі, якщо б я не погодився їхати на експертизу (я цього не робив, а навпаки просив дати змогу пройти експертизу як інспекторів ДПС, так і працівників Самарського РВ – що підтвердять свідки, зазначені в кінці заяви), або медична експертиза зробила б висновок, що я був у стані сп’яніння (експертиза зроблена в медичній установі самостійно одразу ж після того, як мене відпустили з Самарського РВ – визначила, що я не був у стані сп’яніння, а також те, що в мене відсутні остаточні признаки спяніння ).

9. Крім того, слід зазначити, що дії інспекторів Кочевського В.Л. та Савченка С.В. завдали мені значної матеріальної шкоди, бо саме в цей день – був День Міста, в який я міг би заробити значну суму в таксі (працюю – цілком легально, маю ліценцію на право перевезень), яка необхідна мені для лікування та утримання родини – дружини, яка тимчасово не працює, та двох дітей 12 та 14 років.

На підставі викладеного, керуючись стст.5-7 Закону України „Про звернення громадян”, прошу провести перевірку за наданими фактами, та керуючись стст.287, 288 КпАП, стст.94, 95, 97 КПК України, прошу:

1. Всебічно розглянути заяву, надавши мені право на захист, що передбачено ст..59 Конституції.
2. Визнати дії працівників ДАІ Кочевського В.Л. та Савченка С.В. протиправними та зобов’язати Управління ДАІ повернути посвідчення на право керування автомобілем, як таке, що вилучено безпідставно.
3. Адміністративну справу стосовно Шишацького Олександра Андрійовича про скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП закрити за відсутністю в діях складу такого правопорушення.
4. Зобовязати Управління ДАІ провести службову перевірку щодо відповідності працівників ДАІ Кочевського В.Л. та Савченка С.В. посадам, що вони займають.
5. Порушити за зазначеними фактами кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених стст. 289 ч.2, 366 ч.1, 364 ч.3. 371 ч.1 , ст. 146 ч.1 ст.367 ч.1, 194 ч.1КК КК України.

Заяву складено на 4 (чотирьох) аркушах паперу форматом А4, та додатках.
Додатки:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення АЕ1 № 082087 від 12.09.10.
2. Висновок медичної експертизи.
3. Акт з штраф майданчика.
4. Довідка з********** РВ.
Свідками по данній справі є:
5. Свідків.
  • Hiseennyprete
  • Вне сайта
  • Любопытный

В Харцизске ГАИ находится на улице Шмидта. 1 год, 9 мес. назад #308

Описание ситуации автором:Еду в Харцызске ничего не нарушаю. Вдруг меня подрезает белая ВАЗ 2106 и с машины сначало выходит мужик в милицейской форме с погонами курсанта, а затем в звании капитана и представляется Петренко. Оба были без нагрудных значков. И начался жесткий развод на создание мною аварийной ситуации( я якобы где то их не пропустил, что я чуть не сбил какого то пешехода). Потом сказали, что я пьяный и должен ехать с ними сначала к начальнику ГАИ, потом на мед.освидетельство. Дальше пошли угрозы физического насилия с нецензурной бранью и полный беспредел. Когда меня вытащили с машины и забрали мобильный телефон, я был в шоке и подумал, что это преступники. Минут 10 я пытался до них довести, что если они работники милиции, то действуйте по законам ( составляйте протокол и т.д.) Но капитан в грубой форме пытался затащить меня в ихнюю машину, а потом хотел завладеть моим автомобилем. С трудом я добрался в салон своего автомобиля и спрятал регистратор. В конце событий, капитан понял, что меня не развести, он отдал мне мобильный телефон с документами в обмен на то, что я напишу на листе бумаги, что я к ним претензий не имею.
  • Hiseennyprete
  • Вне сайта
  • Любопытный
Время создания страницы: 1.03 секунд