Вне закона

Дорожный контроль

Thursday, May 19th

Last update06:16:23 AM GMT

..

You are here

Добро пожаловать, Гость
Пожалуйста выполните Вход или Зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Взаимопомощь
Перейти внизСтраница: 1
Тема: Допоможіть розводять
Допоможіть розводять 3 нед., 2 д. назад Карма: 1
Здравствуйте.
Допоможіть будь ласка.
Суть питання така: їхав за містом. Прилаштувався ззаду до трьох автомобілів, які їхали зі ск. близько 90 км / ч. Була суцільна роздільна смуга - обгін заборонений. Закінчилася суцільна, і я почав їх обганяти. Ніяких протипоказань до скоєння обгону не було. Вже приблизно порівнявшись з середньої машиною, дорога робить легкий поворот вліво (скоріше навіть не поворот, а легке закруглення), і йде трохи вниз. І тут мені відкривається дивовижна картина: метрів через 200-300 починається населений пункт (білий фон), метрів за 50 від знаку стоять даїшники, і за ними пішохідний перехід. Припиняти обгін і повертатися на місце вже не було можливості. Я трохи придавив газ, щоб встигнути закінчити обгін, перебудуватися в свій ряд і знизити швидкість до в'їзду в населений пункт. І в цей самий момент мене "застрелили" феном СОКІЛ.
Я закінчив обгін, перебудувався, в'їхав в село зі ск. 80км / ч, і був зупинений радісним співробітником ДАІ. Показав мені на фені 118 км / ч. Порушення швидкості за містом. Каже, треба стежити за спідометром. Я кажу, "а в селі в мене була якась швидкість?" Відповідає - "по швидкості в населеному пункті претензій немає". Я кажу, що їм заборонено вимірювати швидкість ближче ніж за 1000м до знака населеного пункту, а він мені у відповідь: "а я ж не міряв вашу швидкість в населеному пункті. Я міряв швидкість до нас. Пункту".
Чому ви вирішили, що швидкість на приладі моя, і які є докази - відповідь "тому шо я ВАС замiряв"
Ні на які мої доводи, що я закінчував обгін, що потрібно було встигнути до населеного пункту - не подіяли. Почав писати протокол. Прилад повірений - показували мені свідоцтво та сертифікат. Я правда з тих всіх нервів забув перевірити червону печатку повірки на фені.
Коротше, написав протокол. Я почав писати пояснення.
Протокол додаю.
Суть мого бачення ситуації така: я вважаю, що діяв абсолютно правильно. Якщо б я (як рекомендував даішник) стежив за спідометром, то напевно не встиг би закінчити обгін, в'їхав би в село по зустрічній смузі, зі ск. 100км / ч, а там вже і зона заборони обгону (перед пішохідним переходом), і цілком міг створити аварійну ситуацію. От би вже даішники пораділи - був би натуральний джек пот.
Напевно я дійсно в якийсь момент часу рухався 118км / ч, але це було секундне прискорення для завершення маневру. І от мені здається, що десь я таке читав, що можна щось там перевищити і щось там порушити, щоб запобігти більш тяжким порушенням. Ну ось їхав би мені в лоб КАМАЗ, і що, мені потрібно було б стежити за спідометром, щоб під час завершення обгону не дай бог не перевищити швидкість, або тиснути на газ і рятувати своє життя ????????
Але нічого такого в правилах я не знайшов.
Хочу йти до суду.
Допоможіть, як правильно побудувати захист. І чи є (мож в адміністративному кодексі) такий стан, що можна знехтувати чимось малим для запобігання чогось більш серйозного?
Виктор Rebell Момотюк
Fresh Boarder
graphgraph
Пользователи в ОффлайнеНажмите чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Администратор запретил написание сообщений незарегестрированными пользователями

Перейти наверхСтраница: 1
Баннер

Самые активные

Партнер